Mielenterveyden ja opiskelukyvyn tukeminen -verkkokurssi

150,00 

 

Verkkokurssillamme saat tietoa mielen hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä, mielenterveyden häiriöistä ja niiden vaikutuksista toiminta- ja opiskelukykyyn. Opit tunnistamaan mielenterveyden häiriöitä sekä kohtaamaan, tukemaan ja ohjaamaan henkilöä, jolla on mielenterveyden häiriöihin liittyviä pulmia. 

Kurssin sisällöt

  • Mielen hyvinvoinnista ja haavoittuvuus-stressi -mallista
  • Mielenterveyden häiriöistä
  • Resilienssiä, tukea ja työtapoja
  • Opiskelukyky ja opiskelukuntoisuus
  • Päättökysely, palaute ja todistus

Toteutustapa

Voit suorittaa verkkokurssin omaan tahtiisi kuuden kuukauden aikana – aloita, kun sinulle parhaiten sopii. Koulutuksessa käytämme Moodlerooms-oppimisympäristöä. Todistuksen lisäksi saat palautteen oppimistehtävästäsi.

Käyttäjätunnukset

Ostaessasi verkkokurssin, sinulle luodaan käyttäjätunnukset, jotka lähetetään pääsääntöisesti 1-3 työpäivän kuluessa sähköpostilla. Oppilaitoksen loma-aikoina tunnusten toimittamisessa saattaa olla viivettä.

Laskutus yritysasiakkaille: 

Yritysasiakkaille tarjoamme myös laskutusvaihtoehdon. Jos laskutusvaihtoehto kiinnostaa, niin otathan yhteyttä: asiantuntijapalvelut@spesia.fi

Huomio:

Käsittelemme 6.6.2024 mennessä tehdyt ostot ennen kesälomaa. 

Oppilaitoksen loma-aikana 7.6.-2.8.2024 emme toimita tunnuksia oppimisalustalle, vaan tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä loman päätyttyä.  

Tuotetunnus (SKU): 950007 Osasto: