Lyhytnepsy verkossa -verkkokurssi

249,00 

Tule mukaan uudistuneelle Lyhytnepsy verkossa -kurssille ja astu neurokirjon kiehtovaan maailmaan!

Tunnettu verkkokurssimme on saanut merkittävän päivityksen. On tärkeää huomata, että uusi kurssi tuli myyntiin virallisesti 1.11.2023. Samalla aiemman kahden opintopisteen -kurssin myynti päättyi 31.10.2023. 

Uusi kurssi tarjoaa entistäkin laajemman oppimiskokemuksen, sillä sen laajuus on nyt neljä opintopistettä, aiemman kahden sijaan. Lisäksi olemme siirtyneet Moodlerooms-alustalta selkeämpään ja käyttäjäystävällisempään Howspace-oppimisympäristöön, joka mahdollistaa osallistavan, vuorovaikutteisen ja vaivattoman oppimisen.

Uudistunut kurssi sisältää runsaasti monipuolista materiaalia, kuten videoita, hyödyllisiä vinkkejä ja monipuolisia tehtäviä, jotka auttavat sinua syventymään neurokirjon maailmaan.

Lyhytnepsy verkossa 

Verkkokurssilla saat tietoa neuropsykiatrisista häiriöistä, erityisesti ADHD:sta ja autismikirjon häiriöistä, sekä niiden vaikutuksista oppimiseen, käyttäytymiseen ja sosiaalisiin tilanteisiin. Kurssilla kehität valmiuksiasi tukea henkilöä, jolla on keskittymisen, tarkkaavuuden, toiminnan ohjauksen tai tunnetaitojen pulmia.

Verkkosisältöjen ja oppimistehtävien myötä opit tunnistamaan asiakkaiden neuropsykiatrisia vaikeuksia ja tuen tarpeita. Saat menetelmiä asiakkaiden tukemiseen ja ohjaamiseen sekä oman toiminnan kehittämiseen.

Kurssin sisällöt

  • TEEMA 1: Neuropsykiatriset vaikeudet ja liitännäisvaikeudet
  • TEEMA 2: Positiivista psykologiaa ja vahvuuslähtöisyyttä
  • TEEMA 3: Tukea toiminnanohjaukseen
  • TEEMA 4: Tukea tunnetaitoihin
  • Palaute ja todistus

Toteutustapa

Kurssin suorittaminen on joustavaa, ja voit edetä omassa tahdissasi kuuden kuukauden aikana. Aloita silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. 

Hinta 

Kurssin hinta on 249 € / osallistuja (ALV 0 %). 

Kun olet ostanut verkkokurssin, saat Howspacen kautta lähetetyn henkilökohtaisen kutsuviestin sähköpostiisi 1–3 työpäivän kuluessa.
Oppilaitoksen loma-aikoina tunnusten toimittamisessa saattaa olla viivettä.

Laskutus yritysasiakkaille: 

Yritysasiakkaille tarjoamme myös laskutusvaihtoehdon. Jos laskutusvaihtoehto kiinnostaa, niin otathan yhteyttä: asiantuntijapalvelut@spesia.fi

Huomio:

Käsittelemme 6.6.2024 mennessä tehdyt ostot ennen kesälomaa. 

Oppilaitoksen loma-aikana 7.6.-2.8.2024 emme toimita tunnuksia oppimisalustalle, vaan tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä loman päätyttyä.  

Tuotetunnus (SKU): 950006 Osasto: