Toimitusehdot

Rekisteröityminen ja henkilötiedot

Verkkokaupasta tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä verkkokauppaan voit tehdä ostoksesi jatkossa nopeammin ja tarkastella tekemiäsi tilauksia. Käyttäjätunnuksena toimii rekisteröinnin yhteydessä annettu sähköpostiosoite, salasanan asiakas määrittää rekisteröitymisen yhteydessä. Käyttäjätunnus ja salasana ovat henkilökohtaisia. Asiakas vastaa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa säilyttämisestä ja siitä, etteivät ne päädy ulkopuolisten tietoon tai haltuun. Asiakas vastaa kaikista käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä ja siitä mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista tai maksuista.

Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupassa. Asiakas voi tehdä tilauksen joko rekisteröityneenä käyttäjänä tai ilman rekisteröitymistä. Kun tilaus kirjautuu järjestelmäämme, asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin verkkokaupan käyttö- ja toimitusehtoihin. 

Hinnat ja arvonlisävero

Verkkokaupassa tehdyissä tilauksissa voimassa oleva hinta on se, joka on esillä verkkokaupan hinnastossa tilaushetkellä. Verkkokaupan hinnat voivat osin poiketa muiden myyntipisteiden hinnoista. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat on merkitty euroina (EUR).

Ammattiopisto Spesia Oy:n verkkokaupassa näkyvät tuotehinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Mikäli kyseessä on veroton tuote, on siitä mainittu erikseen.

Maksaminen

Tuotteet maksetaan suojattua yhteyttä käyttäen joko Paytrail-palvelun tai verkkopankin kautta tilauksen tekemisen yhteydessä.

Toimitusaika

Toimitamme varastossa olevat tuotteet postin käsiteltäväksi 1-4 arkipäivän kuluessa maksusuorituksesta. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla tai sähköpostitse asiakkaalle.

Rahasaldo latautuu mobiilisovellukseen heti maksamisen jälkeen. 

Täydennyskoulutukset: Webinaaritallenteen saa käyttöön pian ostotapahtuman jälkeen. Toimitamme sähköpostiisi tilausvahvistuksen mukana linkin webinaaritallenteeseen, sekä diaesitykseen. Ostaessasi verkkokoulutuksen, sinulle luodaan käyttäjätunnukset, jotka lähetetään 1-3 työpäivän kuluessa sähköpostilla. 

Toimitustavat ja -kulut

Tuotteet toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan Suomessa.

Toimitusta varten asiakkaan on ilmoitettava nimitietojen lisäksi postiosoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Kirjelähetyksen toimituskulut ovat 2,00 € sisältäen pakkaus- ja postikulut. Pakettilähetyksen toimituskulut määrästä riippumatta ovat 7,00 €/lähetys sisältäen pakkaus- ja postikulut.

Tuotteet voi myös noutaa lähimmästä Spesia Puodista veloituksetta. Puotien osoitteet löytyvät www.spesia.fi . Tuotteen voi noutaa lähimmästä Spesia Puodista vain, mikäli tuotetta on siellä saatavilla.

Ammattiopisto Spesia Oy pidättää oikeuden olla toimittamatta tilausta puutteellisiin osoitetietoihin tai muihin vastaaviin seikkoihin vedoten.

Tilausten seuranta

Kun tilaus on postitettu, asiakas saa sähköpostiin ilmoituksen, joka sisältää lähetystunnuksen.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan siitä päivästä, kun asiakas saa paketin haltuunsa. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön. Palautettaessa tuotetta tulee se laittaa samaan pakkaukseen, jossa se on lähetetty asiakkaalle. Pakkaukseen tulee liittää lähetyslista sekä palautuslomake täytettynä.

Pakkauksen päälle tulee merkitä vastaanottajaksi Spesia Puoti, Mannilantie 27, 04400 Järvenpää sekä lisäksi merkintä ”asiakaspalautus”. Asiakaspalautusten tunnuksen saat osoitteesta verkkokauppa@spesia.fi .

Palautetun tuotteen hyvitys maksetaan asiakkaan pankkitilille. Hyvitystä varten asiakkaan tulee lähettää sähköposti osoitteeseen taloushallinto@spesia.fi. Sähköpostissa tulee mainita nimi- ja pankkitili IBAN-muodossa sekä tilausnumero. Hyvitykset maksetaan asiakkaalle 7 vrk:den kuluessa siitä, kun tuote on saapunut yllä ilmoitettuun palautusosoitteeseen.

Ilmoittautumista koskevat perumisehdot

Ostetun osallistumisen muuttamisesta tai perumisesta on aina sovittava erikseen. Asiakkaasta johtuvissa peruutustapauksissa maksu palautetaan vain sairastapauksessa. Sairastapaus todennetaan lääkärin- tai sairaanhoitajan antamalla todistuksella. Perumistapauksissa pyydämme asiakasta ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiantuntijapalvelut@spesia.fi. 

Ammattiopisto Spesia Oy voi peruuttaa tilaisuuden osallistujamäärän jäädessä alle määritellyn minimiosallistujamäärän. Toiminnan peruuntuessa Ammattiopisto Spesia

Oy:n toimesta, tuotteen ostaneeseen henkilöön otetaan yhteyttä Ammattiopisto Spesia Oy:stä. Maksettu osallistumismaksu palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille.

Lähetyksen vaurio/virhe

Jos asiakas huomaa paketissa näkyvän vaurion pakettia vastaanottaessaan, on asiakkaan tehtävä siitä välittömästi vahinkoilmoitus Postiin tai Puotiin. Mikäli Asiakas huomaa vaurion vasta avattuaan paketin, tulee hänen ottaa viipymättä yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@spesia.fi. Muistutukset pyydämme tekemään viimeistään 7 vuorokauden kuluttua tavaran vastaanottamisesta.

Palvelun ylläpito, käytettävyys ja virhetilanteet

Ammattiopisto Spesia Oy tekee parhaansa, että verkkokaupan toiminta olisi virheetöntä ja keskeytymätöntä. Ammattiopisto Spesia Oy:llä on oikeus keskeyttää verkkokauppa muutoksen, uudistuksen tai verkkokauppaan liittyvän teknisen syyn vuoksi tai tietoliikenneverkon kunnostus-, asennus- tai huoltotyön tai muun sen kaltaisen syyn vuoksi tai mikäli lainsäädäntö tai muu viranomaismääräys sitä edellyttää. Katkokset pyritään ajoittamaan niin, ettei niistä aiheudu asiakkaalle kohtuutonta haittaa.

Ammattiopisto Spesia Oy ei vastaa virheistä, jotka johtuvat kolmannen osapuolen tarjoamien tietoliikenneyhteyksien tai muiden tietoliikenteeseen liittyvien palveluiden keskeytyksestä tai näissä palveluissa olevista virheistä. Ammattiopisto Spesia Oy ei myöskään vastaa virheistä, jotka johtuvat siitä, että asiakas käyttää verkkokauppaa ohjeiden vastaisesti tai jotka ovat muuten asiakkaan aiheuttamia.

Palvelun ylläpito, käytettävyys ja virhetilanteet

Ylivoimainen este (force majeure) vapauttaa Ammattiopisto Spesia Oy:n verkkokauppaan liittyvistä velvoitteista, mikäli se estää verkkokauppaan liittyvän suorituksen tai kohtuuttomasti haittaa sitä. Ylivoimaisena esteenä pidetään tulipaloa, maanjäristystä, tulvaa, räjähdystä, lakkoa tai muuta työnseisausta, viranomaisen määräystä, energian toimituksessa esiintyviä häiriötä, raaka-aine- tai tarvikepulaa, ulkopuolisen aiheuttamaa tai ulkopuolisesta johtuvaa kaapeli- tai muu tietoliikennehäiriötä tai muuta sen kaltaista syytä, joka ei ole ollut tiedossa ja johon ei ole kohtuudella voitu varautua ennalta. Ammattiopisto Spesia Oy ilmoittaa ylivoimaisesta esteestä verkkokaupan sivuilla heti sen jälkeen, kun se on ilmennyt, mikäli ilmoittaminen on mahdollista.