Nepsy-materiaalipakki ammattilaiselle – kirja

39,90 

Huomio kesätilauksiin

Oppilaitoksen loma-aikana 7.6.-2.8.2024 emme toimita tuotteita, vaan tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä loman päätyttyä.  

 

Nepsy-materiaalipakki ammattilaiselle - kirja täynnä vahvistavaa vuorovaikutusta ja antoisaa uusien taitojen harjoittelua

Neurokirjon piirteiden vaikutukset heijastuvat elämän eri osa-alueille, kuten arjen toimivuuteen, sosiaalisiin suhteisiin, oppimiseen ja työhön. Teoksessa annetaan konkreettisia välineitä kuormittavien tilanteiden tunnistamiseen, ennakointiin, taitojen kehittämiseen ja arjen sujuvoittamiseen.

Nepsy-materiaalipakki ammattilaiselle auttaa opettajia, ohjaajia, kasvattajia ja valmentajia tukemaan ratkaisukeskeisesti henkilöitä, joilla on neuropsykiatrisia erityispiirteitä. Pääpaino on käytännössä toimiviksi havaituissa ja eri ikäryhmille sovellettavissa tehtävissä, jotka vahvistavat voimavaroja ja tukevat uuden oppimista.

Tehtäväpohjat saa kopioida omaan opetus- ja ohjauskäyttöön.

Menetelmät toimivat eri-ikäisten kanssa sekä yksilöohjauksessa että ryhmien kanssa toimittaessa. Osa tehtävistä on muotoiltu enemmän lapsen näkökulmasta, osa nuoren ja aikuisasiakkaan. Kirjassa annetaan vinkkejä myös eri tilanteisiin ja eri ikäryhmille soveltamiseen.

Kirjan näytesivut Santalahti-kustannuksen sivuilla (pdf).

Kirja on tehty yhteistyössä Santalahti-kustannuksen kanssa.

Kirjailijat

Tuula Niskanen ja Virpi Jussila toimivat Spesia Asiantuntijapalveluissa erityisen tuen asiantuntijoina, neuropsykiatrisina valmentajina ja nepsy-kouluttajina. He ovat kouluttaneet satoja kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia neuropsykiatristen erityispiirteiden tunnistajiksi, osaajiksi ja valmentajiksi. Tuula on taustaltaan varhaiskasvattaja, laaja-alainen erityisopettaja ja työnohjaaja ja Virpi psykiatrinen sairaanhoitaja.

Hinta ja tilaaminen

Kirjan hinta on 39,90€ + postikulut. 

Tuotetiedot

Kustantaja: Santalahti
1. painos, 2024
ISBN 978-952-370-466-4
Nidottu, 224 sivua

Laskutus yritysasiakkaille

Yritysasiakkaille tarjoamme myös laskutusvaihtoehdon. Jos laskutusvaihtoehto kiinnostaa, niin otathan yhteyttä: asiantuntijapalvelut@spesia.fi

257 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 951003 Osasto:

Lisätiedot

Paino 0,8 kg (kilogramma)
Mitat 29,9 × 21,1 × 1,5 cm (senttimetri)